The right au pair for the right Family

Om Os

"Energy Au Pair" - har arbejdet med au pair-formidling i Norge siden 2001 i dag blevet Norges største au pair-formidlingsbureau. Vi er startet op i Danmark med au pair og praktikantformidling til danske værtsfamilier i 2007 og har fået meget erfaring på det danske marked. Vi gør vort bedste for at yde danske værtsfamilier landets bedste service.

Vi har kontorer i flere lande såvel som seriøse partnere rundt om i verden.

Per dags dato har vi formidlet au pairer af over 30 forskellige nationaliteter. De mest repræsenterede er filippinske, ukrainske, peruvianske, indonesiske, thailandske og russiske piger. Mange av dem, som er au pair i Norge, har lyst til at fortsætte sin au pair-'erfaring' i Danmark.

For at kvalitetssikre informationen vi har om kandidaten, interviewer vi dem, snakker med deres tidligere/nuværende værtsfamilie eller med vore partnere som har sendt information om au pairen.

Vi sikrer, at au pairen forstår, hvilke opgaver man som au pair generelt får, og at han/hun ved lidt om området, han/hun kommer til. Det gøres for at lægge til rette for et langt og godt ophold. Der, hvor det er muligt, sikrer vi, at kandidaterne begynder at lære dansk, før de kommer til Danmark.

Vores mission er at finde den rigtige au pair til hver værtfamilie i den grad det kan lade sig gøre. Vi er meget optaget af at finde den person, der passer til en bestemt familie og et sted hvor au pairen gerne vil være.

Hvis familien ønsker at invitere en filippinsk au pair, skal kontrakten verificeres ved Det Filippinske konsulat i Danmark. Vi vejleder værtsfamilien og au pairen om hvordan au pairen få udrejsetilladelse af de filippinske myndigheder.

Styrelsen for Arbejdsmarket og Rekruttering udfører en totalvurdering af au pair kandidatens egnethed og forventede udbytte af au pair ordningen før opholdstilladelsen bliver indvilget. Dette bedømmes ud fra en række elementer som ikke skematisk kan udregnes. Energy Au Pair har efter samtaler med styrelsen og erfaring opnået en forståelse for hvordan de forskellige kriterier individuelt og som totalbillede vurderes, og Energy Au Pair hensyntager dette ved vurdering af søgerne og har derfor meget lav procent af afslag på opholdstilladelse. Det betyder også at vi ikke altid kan tilfredsstille værtsfamiliernes ønske ang. au pair kandidaternes uddannelse, alder eller arbejdserfaring.

Energy Au Pair kan alligevel ikke garantere at en søger får indvilgelse og vort formidlingsgebyr bliver tilbagebetalt hvis au pairen får afslag på tilladelsen og hvis værtsfamilien ikke ønsker at vi finder en ny au pair kandidat til dem.

Vi er til assistance under hele au pairens ophold, hvis det skulle være nødvendig.

Det kan ske, at tingene ikke fungerer mellem au pair og værtsfamilie. Da prioriterer vi højt for at løse udfordringerne på den bedst mulige måde. Vi tilbyder 3-måneders tilfredshed garanti til alle familier, og vi sætter fokus på at hjælpe au pairer, som er kommet til Danmark, men ikke har fundet sig til rette hos værtsfamilien.

Vi arbejder naturligvis i samsvar med de gældende love og regler i Danmark.

Det koster ikke noget at prøve os! Vores service er gratis for au pairer og familier betaler kun hvis og når de vil invitere en kandidat, formidlet gennem os.

Vi vil gøre alt, for at du bliver tilfreds med